ForsideOm Château de HauxBliv medejerSlottets vineKontaktÅbningstider


Bliv medejer af Château de Haux - et vinslot i Bordeaux
- og høst årlige medejerfordele fra egne vinmarker


Det er stadig muligt at tegne C-aktier pålydende DKK 500 (tegningskurs 110 svarende til købspris DKK 550). Aktierne er noteret på navn.

Ved at tegne èn eller flere aktier bliver du medejer af et veldrevet vinslot og får adgang til at købe førsteklasses slotsaftappet Bordeauxvin til særlige fordelagtige priser.
 
Aktierne er ikke udbyttegivende.
 
Hver aktie giver ret til et årligt køb af minimum 12/1 flasker af den særlige "Réserve des Propriétaires"-kvalitet, som er forbeholdt aktionærerne. Vinen tilbydes til forudbestilling, inden den er aftappet på slottet. Den årlige medejerpris fastsættes udfra vinhøstens kvalitet og mængde.

Slottets øvrige vine tilbydes til særlige fordelagtige medejerpriser. For vores aktionærer bosiddende udenfor Danmark er der truffet aftaler med importører om at distribuere vinene fra Château de Haux til medejerne på billigst mulige måde.

 
Nyt fra Haux

Eget navn på egen vin

Aktionærer med 10 aktier kan ved køb af minimum 120 flasker få vinen etiketteret med "egen" etiket påtrykt deres navn, firmalogo eller andet.

Nyt fra Château de Haux To gange om året modtager aktionærerne et blad på dansk, som i tekst og billeder fortæller om, hvad der sker på slottet og i vinproduktionen. På den måde kan aktionærerne følge med i dagligdagen og udviklingen på deres vinslot.FerieboligerFerieboliger

I nærheden af slottet i en lille dal omgivet af skov og vinmarker er et hus indrettet med to moderne ferieboliger (Dordogne og Garonne), som kan lejes af medejerne på ugebasis. På selve slotsområdet findes yderligere to ferieboliger (1815-Huset og Kældermesterensbolig). 1815-Huset har plads til 4 personer og Kældermesterensbolig har plads til 2.
På Château Saint-Pierre, som også ejes af Aktieselskabet Franske Vingårde, er der 3 ferieboliger til udlejning, hver med plads til 6 personer. Disse 3 ferieboliger kan med fordel lejes samlet, hvis man er mange der gerne vil holde ferie sammen.
Læs mere under
ferieboliger.

Besøg slottet
 Rundtur
Du er velkommen til at besøge slottet, også selvom du ikke er medejer. Det er en god ide at aftale besøget i god tid i forvejen.
Der er fast rundvisning hver onsdag kl. 11 i sommerhalvåret.
Efter rundvisning på slottet og i vinproduktionen er der buffet-lunch i slotshaven foran slottet. Onsdagens rundvisning og frokost buffet kræver tilmelding, som sker direkte gennem Château de Haux, helst 3 uger i forvejen. Læs mere her.
Château de Haux ligger ca. 25 km sydøst for Bordeaux.